05.21.2020

Bodø Run Soløyvannet Rundt 2020 – fulltegnet!

Søndag 7.juni.
Maks 60 deltakere! Når du har valgt deg, kan du velge og klikke. 10 eller kl. 14.30. Du kan maksimere bruke 3 timer til spillet.

Vi gjør det på harddisken og løper mot klokken.

Meld deg på

Studer kartene ved å følge linken

Vi er inne i en annerledes tid og det er en ny regler og forhold til å si seg inn og ta ansvar for å følge. Det er viktig når du leser nøye gjennom disse gudene før du går slik at vi alle kan hjelpe til felles dugnad!

Tiltak vi som er gjort:

-Det er anbefalt 2 meter avstand, maks 50 deltakere og individuelt start med 30 sek mellomrom. Derfor er det delt opp i puljer med maks 30 personer i hver pulje. Husk å velge startpulje ved påmelding.

VIKTIG å huske på 2 meter regelen skal holde før løp, ved passering under løp og etter løp.

-Oppvarming skal skje før du ankommer området. Startområdet vil være sperret av og din tøffel inn før 10 minutter før start.

– Deltakerne stiller opp i riktig rekkefølge med 2 meter avstand mellom deltakerne. En funksjon vil ha ansvaret for orden i rekken. Deltakerne passer selv tiden for start. Det vil ikke være mulig å starte senere enn oppsatt tid.

– Ved målgang må deltakerne forlate målområdet med engang. Løp 30-40 m lengde før du stanser, selv om du er sliten. En funksjon vil ha sørge for at ingen oppholder seg i målområdet unødvendig. Området skal forlate innen 15 minutter etter målgang.

– Kun enkeltpåmeldinger er tillatt og påmeldingen stenges kl 18 fredag ​​5.juni. Etter dette vil IKKE bli mulig å melde seg på. Dette gjør for å kunne spore og varsle smitte.

– Det blir ingen toalettfasiliteter, ingen servering av mat og drikke og ikke mulighet til å kose søppel. Alle står for egen næring, før, under og etter løp, alle har ansvar for å kaste eget startnummer hjemme, og husk å gå på før du kommer. Deltakerne skal ikke berøre noen kontaktflater annet enn ferdig merket konvolutt som er et pakke på forhånd av oss med hansker på. Vi har ingen oppbevaring.

– Merking av løypene skal fjernes rett etter over. Dette er å lese på det blåser ut i terrenget eller bli revet ned og spredt.

– Det blir oppmerkede parkeringsplasser og informasjon om hvor dette blir sendt ut i informasjon om e-post før løpene.

– Det står vakter i alle veikryss.

– HUSK! Hold deg hjemme om du kjenner symptomer på luftveisinfeksjoner og andre sykdomstegn.

– Dere vil få et nytt startnummer for hver løp.

– Det vil være mulig å hente startnummer før over, enten på løpegruppe mandag uka før eller i dag fredagen før. Dette avtales pr mail eller melding, post@bodorunfestival.no eller tlf 928 66550. Resterende bli utlevert i konvolutter kl 9 løpedager, dette tilbudet om startpulje du har.

Tusen takk for at du leser nøye gjennom retningslinjene. Ved at alle setter seg inn i disse vil det være enkelt å oppfylle kravene til å arrangere løp, vil det være lettere å få ordnet enda flere og vi kan holde oss friske 😊

Godt løp!