05.21.2020

Bodø Run Bodøryggen 4.oktober

-et helt nytt løp i Bodø.

Løpsinfo;

Utdeling av startnummer skjer på Sport 1 Stormyra følgende dager:
Torsdag 1.oktober kl 16-18
Fredag ​​2.oktober kl 17-18 Der
kan også få startnummer etter mandagsøkta eller evt avtale henting av startnummer utenom oppsatte tider og sende SMS til 41 43 40 81.
I konvolutten til startnummeret ligger en pose med merkelapp til bag. Du kan levere bag eller sekk ved start og plukke den opp ved målgang. Husk å legge den i posen før levering.

Vi starter i puljer på 25-30 med 3 min intervaller. Startnummer og tider for start finner dere ved å følge linken her; https://live.eqtiming.com/54280#contestants
Det kan bli små endringer på starttidene opp mot hele så hold deg oppdatert.

Det blir dessverre ikke satt opp transport fra Bestemorenga til Skaug da det er store restriksjoner på busstransport for tiden. Busser tar bare 20 passasjerer og i tillegg frarådes kollektiv transport til arrangementer. Vi velger da å følge rådene som er satt.

Hennes er link til film av løypa;
Hennes er link  til kart som kan zoomes; 

Litt endringer og tilpasninger gjør at løypa er 20 km.
Start er på grusveien som ved Nordsia Grendehus på Skaug og målgang er ved tidtakerbua på Bestemorenga. Det står vakter langs løypa fra start og opp til Skautuva. Løypa opp til Skautuva er brutal, men derfra er det fin trasè langs Bodøryggen. Fra Skautuva til varden før Bertnesskaret er det ikke vakter, men stien dere skal følge er klar og tydelig.
Ved Sandjordvatnan splitter stien seg og dere skal holde til høyre, altså blå vei på kartet under.

Vi løper høyre sti ved Bertnesskaret, men her står det vakt som guider dere riktig. Dere løper til venstre ned mot Dyrlia og videre til venstre mot Asylsætra.
Se etter oransje og gule bånd i trærne og i busker.

Like før Asylsætra skal dere til venstre og venstre. Her står det vakt som sørger for at dere løper riktig. Derfra går stien i høyden, parallelt med lysløypen, mot Bestemorenga. Følg stien til neste vakt viser dere vei ned mot lysløypa. Så følger dere lysløypa helt til Bestemorenga og MÅL! Dere er ca 145 deltakere så følg strømmen om du er usikker😊

Pass på da det kan være glatt og en del røtter enkelte plasser i løypa, da spesielt Bertnesskaret og skogen ned mot lysløypa.

Om dere blir skadet eller bryter av ulike årsaker ta kontakt med Magnus Jensen på tlf 413 08137, eller Gro-Marie Thomassen på tlf 928 66550. Lagre numrene. Vi har også Hjelpekorpset på plass med til patruljer.

Ha med egen proviant da det ikke deles ut noe underveis i løpet. Ved målgang blir det servert smoothie, barer, frukt ol.

Det er toalettfasiliteter ved start inne på Norsia grendehus, og ved målgang er Bestemorstua åpen for både skifte og toalettbesøk.
Dere kan parkere utenfor Norsia Grendehus. Det er valgfri parkeringsavgift, men vi oppfordre alle til å vippse kr 30 til # 530683. Det står for øvrig info om dette på parkeringsplassen.
Om dere gjør dette på forhånd trenger dere ikke tenke på det på løpsdagen. Er fint å støtte opp slik at vi kan bruke fasilitetene neste flere ganger

Vi har varslet både de som går og sykler i marka, men vi deler fjellet så vis hensyn til andre dere møter på veien.

Når det kommer til smittevern er det viktig at ingen møter opp med luftveisinfeksjon, feber, sår hals, rennende nese, hoste eller nedsatt almenntilstand. Er du i karantene eller har reist i røde soner de siste 10 dagene holder du deg hjemme.
Hold til enhver tid 1 meter avstand, host i armhule, ha god håndhygiene, ta ansvar og hjelp oss å opprettholde et godt smittevern.

Ved spørsmål ta kontakt pr e-post post@bodorunfestival.no eller telefon 928 66550.

Ellers er det å huske godt løpehumør og godt løp